Zangles Zeewolde _ Muziekles Zeewolde

Zangles Zeewolde

Op de meest EXCLUSIEVE locatie van Nederland!
Zanglessen voor volwassen bij VocalNOW!

Zangles voor Volwassenen

Vanaf 21 jaar:    Heb je altijd al graag willen leren zingen? Of heb je al jaren zangervaring maar merk je dat je techniek wel wat verbeterd kan worden?

De zanglessen voor volwassenen zijn ontwikkeld voor beginners en gevorderden. We werken aan een voor jou geschikt lesprogramma; of dat nu werken aan je techniek is, het krijgen van zelfvertrouwen of het uitbreiden van je eigen (cover)repertoire. In de lessen ga je ontdekken wat je allemaal wel niet met je stem kunt.

De zanglessen zijn ook te combineren met het leren van muziektheorie. De les zal dan bestaan uit een deel notenleer/akkoordenleer en een deel zingen. Uiteraard is dit niet verplicht en ben je ook welkom om alleen te werken aan je stem! (lees meer)

Zangles Zeewolde e.o.:
Docenten: Bernice in ’t Veld | Jane Loois

Zanglessen voor jongeren bij VocalNOW!

Zangles voor Jongeren

13 t/m 20 jaar:    Naast de ‘normale’ zanglessen houden we ons met deze leeftijdscategorie ook bezig met tekstbeleving, performance, houding, ademsteun, intonatie & uitspraak.

Voor de vocalisten die ook willen optreden is het mogelijk om je samen met je zangdocent voor te bereiden op audities en luistersessies met talentscouts in de studio. Zo maak je kans om in contact te komen met professionele songwriters & producers!

Daarnaast is het natuurlijk een unieke ervaring om op te nemen en les te krijgen in een prachtige studio waar zelfs bv. The Voice of Holland gebruik van maakt! (lees meer)

Zangles Zeewolde e.o.:
Docenten: Bernice in ’t Veld | Jane Loois

Zanglessen voor kinderen bij VocalNOW!

Zangles voor Kinderen

5 t/m 8 jaar:    Speciaal voor kinderen van deze leeftijd hebben wij een uniek lesprogramma samengesteld. Hierbij komt het – naast de normale zangles – vooral aan op auditieve ontwikkeling. Kinderen ontwikkelen zich hierdoor razendsnel op meerdere vlakken, aangezien bij het het beoefenen van muziek hun beide hersenhelften zeer goed leren samenwerken. Daarnaast bieden wij ze een kijkje in de prachtige wereld van muziek! (lees meer)

9 t/m 12 jaar:  Bij kinderen in deze leeftijdscategorie gaan we vooral in op gezond stemgebruik, zuiver zingen en ritmische ontwikkeling. Daarnaast maken ze kennis met verschillende talen in de muziek en verdiepen ze zich in de notenleer (lees meer)

Zangles Zeewolde:
Docenten: Bernice in ’t Veld 

Prive zangles Zeewolde voor Groepen bij VocalNOW!

Zangles voor Groepen

Zing je liever niet alleen? Of wil je het liefst samen met een vriend of vriendin zingen, of met een groep mensen c.q. koor? Ook dit is mogelijk.

Er zal tijdens deze lessen worden gewerkt aan meerstemmig zingen, maar ook aan de techniek. Denk aan: houding, ademsteun, tekstbeleving, dictie en intonatie. Hoe de lessen exact worden ingevuld is nader overeen te komen; want dit is natuurlijk voor iedereen anders…

En hóe leuk is het om samen een duet of een meerstemmig nummer op te nemen in de studio? Laat jullie stemmen samensmelten en geniet van het prachtige resultaat! (lees meer)

Zangles Zeewolde e.o.:
Docenten: Bernice in ’t Veld | Jane Loois

Ook pianoles!

Voor vocalisten die zichzelf willen kunnen begeleiden geven wij ook les in pianobegeleiding.

Aanvullende lessen

Voor vocalisten die meer willen dan alleen zingen
Les in Songwriting doe je bij VocalNOW! | Zangles doe je bij VocalNOW!

Songwriting

Hoe schrijf je nou een goede tekst, een pakkende melodie en een passend akkoordenschema? Leer het bij VocalNOW!

Les in Arrangeren doe je bij VocalNOW! | Zangles doe je bij VocalNOW!

Arrangeren

Stel je hebt een mooi nummer geschreven met veel potentie. Maar hoe maak je daar nou zelf een mooi arrangement omheen?

Les in thuis opnemen bij VocalNOW! | Zangles doe je bij VocalNOW!

Les Thuis opnemen

Veel vocalisten willen graag thuis opnemen. Bij ons kun je leren hoe je dat professioneel met eigen apparatuur kunt doen.

Les in Mixen doe je bij VocalNOW! | Zangles doe je bij VocalNOW!

Les Afmixen

Wij kunnen je leren hoe je je eigen opnames en producties (thuis) goed kunt afmixen, zodat het overal goed klinkt. Superhandig!

Zangles Zeewolde

Op de meest EXCLUSIEVE locatie van Nederland!
Telefoon: 06 - 4133 9612
Gildenveld 89, Zeewolde