Bernice in ’t Veld

Zangdocent Zeewolde | Pianolerares Zeewolde
Bernice in 't Veld | Zangles | Zangdocent | Zanglerares Zeewolde
Bernice on 't Veld | Zanglerares Zeewolde | Zangdocent Zeewolde | Muziekdocente | Zeewolde

Genieten en vertrouwen hebben staat altijd voorop!

Bernice treedt al vele jaren op voor publiek, voortkomend uit het feit dat ze uit een muzikale familie komt. Ze heeft zich daardoor op meerdere muzikale fronten kunnen ontplooien; naast haar zangcapaciteiten speelt ze piano, viool en basgitaar.

Ze heeft gezongen met o.a. Cor Bakker, Humphrey Campbell en is geregeld te zien als achtergrondzangeres op TV. Ook treedt ze regelmatig op in verschillende settingen: van big bands tot aan jazztrio’s.

Na het studeren aan het Conservatorium van Zwolle is ze begonnen als zelfstandig ondernemer en heeft ze – als zangdocent Zeewolde – muziekschool VocalNOW! opgericht.

Ze houdt zich – naast het geven van zang- en muziekles – bezig met studio-opnames, editing en arrangeren bij Wiserock Sound Studios (onderdeel van Mediasaloon).

Bernice werkt graag met vocalisten aan het ontdekken van hun natuurlijke klank.

Voor meer informatie over de zanglessen: klik hier
Voor informatie over pianoles voor vocalisten: klik hier
Tarieven zangles of pianoles: klik hier

VAARDIGHEDEN BERNICE

ZANG
PIANO
PERFORMANCE
SONGWRITING
MUZIEKTHEORIE

Verstuur bericht naar Bernice

  Je ontvangt na verzending van bovenstaand bericht een automatisch gegenereerde email ter bevestiging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

  Danique

  Hele inspirerende omgeving, ontzettend lieve docenten en échte professionals. Door de fijne sfeer is het heel laagdrempelig en er wordt echt gekeken naar de combinatie tussen jou als persoon en het liedje. Super leerzaam en een aanrader!

  Danique / Zangeres
  Esther

  "Op een professionele, maar tegelijkertijd ontspannen manier werken aan je muzikale vaardigheden!

  Esther / Zangeres
  Felicia

  Ik heb nu een paar lessen van Bernice gehad en ik heb nu al zoveel geleerd! Ze kan je echt heel goed helpen waar jij dat nodig hebt en het is daarnaast ook heel gezellig, wat natuurlijk ook belangrijk is  De ruimte is ook heel prettig om te werken, ik voelde me er gelijk op me gemak, super!

  Felicia / Zangeres