Ferry Dinkelaar

Docent Opnemen | Docent Mixen | Docent Masteren
Ferry Dinkelaar | Docent Opnametechniek | Docent Mixen | Docent Piano Zeewolde
Ferry Dinkelaar | Docent Opnametechniek | Docent Mixen | Docent Piano Zeewolde

Alles begint bij de bron. Zorg daarom altijd voor een goede voorbereiding voordat je gaat opnemen.

Ferry speelt al van jongs af aan drums en piano. Behalve 9 jaar drumles te hebben gevolgd, volgde hij ook een groot aantal cursussen en masterclasses, o.a. bij Tjeerd Oosterhuis en Junkie XL.

Tijdens zijn 4-jarige HBO opleiding Muziektechnologie (ArtEZ), waar hij professioneel leerde opnemen, editen, mixen en produceren deed hij als muzikant ruim 150 optredens in o.a. Tivoli. 

Naast drummen speelt Ferry sinds zijn 10e op hoog niveau toetsen. Hij trad o.a. een aantal keren op bij 3FM en is een veelgevraagd begeleidingspianist voor theater- en musicalartiesten.

Ferry is studio-engineer bij Wiserock Sound Studios en docent bij Mediasaloon. Hij mixt en produceert inmiddels voor grote namen en zorgt altijd voor topkwaliteit opnames. Sinds kort hebben we hem binnengehaald als docent opnemen, docent mixen en pianodocent.

Overigens is Ferry ook talentscout en altijd op zoek naar nieuw talent!

Voor meer informatie over de opnameles: klik hier
Voor meer informatie over de mixles: klik hier

VAARDIGHEDEN FERRY

OPNEMEN
EDITING
MIX & MASTERING
PIANO
DRUMS

Verstuur bericht naar Ferry

  Je ontvangt na verzending van bovenstaand bericht een automatisch gegenereerde email ter bevestiging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

  Joost

  De studio is de coolste plek waar ik ooit geweest ben!

  Joost / 8 jaar
  Danique

  Hele inspirerende omgeving, ontzettend lieve docenten en échte professionals. Door de fijne sfeer is het heel laagdrempelig en er wordt echt gekeken naar de combinatie tussen jou als persoon en het liedje. Super leerzaam en een aanrader!

  Danique / Zangeres
  Felicia

  Ik heb nu een paar lessen van Bernice gehad en ik heb nu al zoveel geleerd! Ze kan je echt heel goed helpen waar jij dat nodig hebt en het is daarnaast ook heel gezellig, wat natuurlijk ook belangrijk is  De ruimte is ook heel prettig om te werken, ik voelde me er gelijk op me gemak, super!

  Felicia / Zangeres