Jane Loois

Zangdocent Zeewolde | Zanglessen & Performance
Jane_Loois_zangdocent
88DBB9C9-BA5F-4630-84E7-1D667B67A6EC 2

Zingen is een fysieke én emotionele ervaring; goede begeleiding is daarom enorm belangrijk.

Van jongs af aan is Jane altijd al bezig met zingen. Na het VWO werd zij – na een jaar HQ school – toegelaten tot de ArtEZ Zwolle in de richting Zang, Jazz en Pop. Vier jaar later rondde zij deze opleiding succesvol af en besloot een masteropleiding te volgen aan Codarts Rotterdam gericht op backing vocals; de kunst van meerstemmigheid.

In juni 2021 sloot Jane deze masteropleiding cum-laude af met een concert die door de jury beoordeeld werd met een 9,5.

Jane werkt zowel als solist als backingvocalist in diverse samenstellingen op verschillende plekken. Van kleine cafés tot Ahoy (Vrienden van Amstel) en bv. de Kuip (Marco Borsato). Deze variatie in ervaring heeft gezorgd voor een grote affiniteit met veel stijlen, technieken en situaties.

Naast het zingen op podia houdt ze zich ook bezig met studio-opnames en het arrangeren voor artiesten en projecten.

In haar zanglessen staat het gezond gebruiken van je stem en jouw unieke klank leren ontdekken centraal. Het belangrijkste is daarbij dat je je vrij (leert) voelen in het zingen en het gebruiken van je stem. Ze heeft veel aandacht voor presentatie én houding.

Voor meer informatie over de zanglessen: klik hier
Tarieven zangles: klik hier

VAARDIGHEDEN JANE

ZANG
BACKING VOCALS
MEERSTEMMIG ZINGEN
PERFORMANCE
MUZIEKTHEORIE

Verstuur bericht naar Jane

  Je ontvangt na verzending van bovenstaand bericht een automatisch gegenereerde email ter bevestiging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

  Danique

  Hele inspirerende omgeving, ontzettend lieve docenten en échte professionals. Door de fijne sfeer is het heel laagdrempelig en er wordt echt gekeken naar de combinatie tussen jou als persoon en het liedje. Super leerzaam en een aanrader!

  Danique / Zangeres
  Felicia

  Ik heb nu een paar lessen van Bernice gehad en ik heb nu al zoveel geleerd! Ze kan je echt heel goed helpen waar jij dat nodig hebt en het is daarnaast ook heel gezellig, wat natuurlijk ook belangrijk is  De ruimte is ook heel prettig om te werken, ik voelde me er gelijk op me gemak, super!

  Felicia / Zangeres
  Pascal

  "Wat hebben jullie een fantastisch concept. Ben diep onder de indruk. De passie spat er vanaf. De sfeer is erg aangenaam.

  Pascal / Zanger