René Groeneveld

Docent Songwriting | Docent Arrangeren | Pianodocent
René Groeneveld | Docent Songwriting | Docent Arrangeren | Docent Muziekproductie bij VocalNOW!
René Groeneveld | Docent Songwriting | Docent Arrangeren | Docent Muziekproductie bij VocalNOW!

Alles draait om geloofwaardigheid en kwaliteit. Zorg daarom voor een goede professionele ‘spiegel’ en vraag om opbouwende kritieken.

René speelt sinds z’n 15e piano en sinds z’n 17e akoestisch (slag)gitaar. Als bandleider heeft hij verscheidene bands, vocalisten en koren begeleid op piano of gitaar. 

Na zijn 4-jarige HBO-opleiding (HKU Muziektechnologie) richtte hij in 2003 Mediasaloon op. In 2016 kwam daar Wiserock Sound Studios bij.

Als producer en songwriter creëert hij al vele jaren muziek voor vocalisten en bedrijven. Ook zet hij zichzelf regelmatig in als ghostwriter, mix-engineer, (web)designer of regisseur.

Hij weet sfeervolle songs en arrangementen neer te zetten die je performance enorm in kwaliteit zullen doen laten toenemen. Daarnaast haalt hij bijna elk instrument zeer overtuigend uit – of door – zijn hypermoderne Apple computersystemen.

Gezien zijn enorme passie, bevlogenheid en ervaring is hij door VocalNOW! gevraagd om les te geven als docent songwriting , docent arrangeren & pianodocent.

Voor meer informatie over zijn songwriting les: klik hier
Voor meer informatie over de les arrangeren: klik hier
Voor informatie over pianoles voor vocalisten: klik hier

VAARDIGHEDEN RENE

PIANO
SONGWRITING
ARRANGEREN
PRODUCEREN
REGISSEREN

Verstuur bericht naar René

  Je ontvangt na verzending van bovenstaand bericht een automatisch gegenereerde email ter bevestiging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

  Joost

  De studio is de coolste plek waar ik ooit geweest ben!

  Joost / 8 jaar
  Danique

  Hele inspirerende omgeving, ontzettend lieve docenten en échte professionals. Door de fijne sfeer is het heel laagdrempelig en er wordt echt gekeken naar de combinatie tussen jou als persoon en het liedje. Super leerzaam en een aanrader!

  Danique / Zangeres
  Felicia

  Ik heb nu een paar lessen van Bernice gehad en ik heb nu al zoveel geleerd! Ze kan je echt heel goed helpen waar jij dat nodig hebt en het is daarnaast ook heel gezellig, wat natuurlijk ook belangrijk is  De ruimte is ook heel prettig om te werken, ik voelde me er gelijk op me gemak, super!

  Felicia / Zangeres