Open Dag

25 Februari 2017 | 10.00u – 17.00u

Feestelijke opening!


Het is zover; We vieren de opening van VocalNOW! en daarom nodigen wij jou uit om zaterdag 25 februari 2017 langs te komen op de Open Dag van VocalNOW!

Op deze dag kun je kennis maken met het team – bestaande uit diverse docenten – en ontdekken wat VocalNOW! jou te bieden heeft. Proef de sfeer en neem daarnaast een kijkje in een professionele opnamestudio!

Gedurende de dag zullen optredens worden verzorgd door onze zangdocenten en zullen er diverse workshops worden gegeven door onze muziekdocenten. Kijk achter de schermen tijdens het mixen bij studio-engineer Ferry en bewonder hoe producer René in no-time complete nummers maakt.

Wij staan deze dag klaar om al je vragen te beantwoorden en kijken uit naar je komst!

Speciaal voor jou:

  • Live – muziek door docenten

  • Workshops songwriting/arrangeren

  • Workshops editen/mixen

Bernice in 't Veld - oprichtster VocalNOW!
PNGPIX-COM-Red-Balloon-PNG-Image-1

Extra informatie

VocalNOW! heeft een unieke locatie tot haar beschikking en geeft les in de muziekstudio van Mediasaloon (bekend van o.a. The Voice of Holland, Alles is Familie enz.). Hierdoor maakt ze het voor iedereen mogelijk om zang- en muzieklessen te combineren met professionele opnames en moderne aanvullende lessen.

Bernice geeft als vocal coach al langere tijd les in Zeewolde en besloot medio 2016 om haar lesaanbod naar een hoger niveau te brengen, zowel qua teamuitbreiding als locatie. Inmiddels is ze daarin geslaagd. “Door het aantrekken van nieuwe docenten en een nieuwe locatie is er veel meer ruimte gekomen voor de ontwikkeling van de leerling.” vertelt ze.

Door het combineren van zanglessen en het gebruik van professionele studiofaciliteiten onderscheidt de nieuwe zangschool zich van andere muziekscholen. Er wordt gewerkt met meerdere docenten vanuit verschillende disciplines, waardoor VocalNOW! moderne lessen aanbiedt die aansluiten bij de huidige markt. Denk hierbij aan: pianobegeleiding voor vocalisten, les in songwriting, muziek maken met de computer (‘arrangeren’) en zelf thuis leren opnemen en mixen.

VocalNOW! is gericht op kinderen, jongeren & volwassenen – zowel beginners als gevorderden – en biedt naast individuele lessen ook workshops en lessen voor groepen aan.

VocalNOW! richt zich op omgeving Zeewolde, Harderwijk, Nijkerk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Lelystad, Almere, Huizen, Bunschoten en Amersfoort.

PNGPIX-COM-Red-Balloon-PNG-Image-1

Nu al enthousiast?

Vraag dan nu vast een proefles aan!
Telefoon: 06 - 4133 9612
Gildenveld 89, Zeewolde