Jonathan Vroege

Zangdocent Zeewolde | Zanglessen & Performance
Jonathan-Vroege-portret-500x500-
Jonathan Vroege | Zangleraar Zeewolde | Zangdocent Zeewolde | Muziekdocent | Amersfoort

Zingen is een fysieke én emotionele ervaring; goede begeleiding is daarom enorm belangrijk.

Op 15-jarige leeftijd ontdekte Jonathan zijn passie voor het maken van muziek. Na zijn VWO volgde hij een jaar HQ School, waarna hij in 2012 toegelaten werd tot het Utrechts Conservatorium. Vier jaar later sloot hij zijn studie aan het conservatorium af met een groot eindexamenconcert in het Houtens theater ‘Aan de Slinger’. De jury beoordeelde Jonathan met een 9,5.

Ook op musicalgebied is Jonathan actief. Zo was hij te zien in de bekende Stage Entertainment productie ‘The Lion King’ in Scheveningen. Drie jaar lang speelde hij de understudy van de hoofdrol Simba, om daarnaast ook deel te zijn van het ensemble. Ook speelde hij in 2013 de rol van Joseph in de Kamperse productie ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. Hierdoor mocht Jonathan de Pia Douwes Special Talent Award in ontvangst nemen voor zijn individuele prestatie in de rol van Joseph.

Over zijn leven in de muziek- en musicalscene gaf hij al enkele interviews aan o.a. het AD, de Stentor, de EO, Hour of Power en Family7.

Voor de serieuzere vocalisten en musical-liefhebbers is Jonathan dé zangdocent. Hij wil je graag inspireren om je dromen na te jagen en daar samen hard voor te werken, op een persoonlijke en professionele wijze die bij iedereen past.

Voor meer informatie over de zanglessen: klik hier
Tarieven zangles: klik hier

VAARDIGHEDEN JONATHAN

ZANG
PIANO
MUSICAL
PERFORMANCE
MUZIEKTHEORIE

Verstuur bericht naar Jonathan

Je ontvangt na verzending van bovenstaand bericht een automatisch gegenereerde email ter bevestiging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Danique

Hele inspirerende omgeving, ontzettend lieve docenten en échte professionals. Door de fijne sfeer is het heel laagdrempelig en er wordt echt gekeken naar de combinatie tussen jou als persoon en het liedje. Super leerzaam en een aanrader!

Danique / Zangeres
Felicia

Ik heb nu een paar lessen van Bernice gehad en ik heb nu al zoveel geleerd! Ze kan je echt heel goed helpen waar jij dat nodig hebt en het is daarnaast ook heel gezellig, wat natuurlijk ook belangrijk is  De ruimte is ook heel prettig om te werken, ik voelde me er gelijk op me gemak, super!

Felicia / Zangeres
Pascal

"Wat hebben jullie een fantastisch concept. Ben diep onder de indruk. De passie spat er vanaf. De sfeer is erg aangenaam.

Pascal / Zanger