Remco Weel

Zangdocent Lelystad & Zeewolde | Zanglessen t/m 15 jaar
Remco Weel | Zangles | Zangdocent bij VocalNOW!
Remco Weel | Zangles | Zangdocent bij VocalNOW!

Zingen is een fysieke én emotionele ervaring; goede begeleiding is daarom enorm belangrijk.

Remco zingt al zijn hele leven en heeft naast zijn 3-jarige opleiding Music Artist een breed scala aan masterclasses gevolgd bij o.a. Babette Labeij, Tjeerd Oosterhuis en Frank Sanders.

Hij speelde in meerdere bands en begeleidt zichzelf en andere vocalisten veelal op piano of zelfs ukelele. Daarnaast staat hij steeds meer in het theater als uitvoerend vocalist en artiest. Ook schrijft hij zelf nummers en is bekend met het creatieve proces en wat daar allemaal bij komt kijken.

Dit multi-talent is werkzaam als zelfstandig ondernemer en specialiseert zich in de begeleiding van aspirant-vocalisten als zangdocent Lelystad. Beginnende zangers en zangeressen zijn bij hem aan het goede adres voor de juiste ondersteuning richting een volwassen zangstem en een betere overall performance.

Remco is een groot fan van de – in Amerika enorm bekende – Ken Tamplin Vocal Academy en combineert deze met de klassieke zangtechnieken.

Voor meer informatie over de zanglessen: klik hier
Tarieven zangles: klik hier

VAARDIGHEDEN REMCO

ZANG
PIANO
UKELELE
MUSICAL
DESIGN

Verstuur bericht naar Remco

Je ontvangt na verzending van bovenstaand bericht een automatisch gegenereerde email ter bevestiging. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Danique

Hele inspirerende omgeving, ontzettend lieve docenten en échte professionals. Door de fijne sfeer is het heel laagdrempelig en er wordt echt gekeken naar de combinatie tussen jou als persoon en het liedje. Super leerzaam en een aanrader!

Danique / Zangeres
Felicia

Ik heb nu een paar lessen van Bernice gehad en ik heb nu al zoveel geleerd! Ze kan je echt heel goed helpen waar jij dat nodig hebt en het is daarnaast ook heel gezellig, wat natuurlijk ook belangrijk is  De ruimte is ook heel prettig om te werken, ik voelde me er gelijk op me gemak, super!

Felicia / Zangeres
Pascal

"Wat hebben jullie een fantastisch concept. Ben diep onder de indruk. De passie spat er vanaf. De sfeer is erg aangenaam.

Pascal / Zanger